Restovaný chřest s parmazánem a rajčátky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Stonky bílého chřestu oloupeme škrabkou na zeleninu 3 cm za hlavičkou směrem dolů a odřízneme z nich dřevnaté konce. Stonky zeleného chřestu oloupeme v dolní třetině. V grilovací pánvi rozehřejeme olivový olej a stonky chřestu na něm orestujeme.

Rajčátka omyjeme, vymačkáme z nich zrníčka, přidáme je do pánve k chřestu a také je orestujeme. Zeleninu osolíme, opepříme, zastříkneme balzamikovým octem a ještě krátce zahřejeme, až se část octa vyvaří.

Chřest s rajčátky upravíme na talíře a každou porci ozdobíme parmazánem nalámaným na větší kousky.

Poznámka k receptu

Stonky chřestu můžete před restováním ještě zabalit do plátků parmské šunky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...