Restované ředkvičky s arašídy na asijský způsob

Seznam surovin

Marinované tofu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Tofu nakrájejte na kousky, dejte ho do misky, přidejte sójovou omáčku, olej, koření, prolisovaný česnek, papričku a promíchejte. Marinujte asi 30 minut.

2. Ředkvičky nakrájejte na čtvrtky. spodní část jarních cibulek nasekejte nahrubo. V pánvi rozpalte polovinu oleje a cibulky orestujte. Přidejte plátky česneku, nasekané chilli, arašídy a krátce je opečte. Nakonec přidejte koření, přilijte sójovou omáčku, posypte sezamem a krátce poduste

3. Na další pánvi rozpalte zbylý olej a tofu opečte ze všech stran. Podávejte s ředkvičkami a rýží či nudlemi. Posypte nasekanou zelenou částí jarní cibulky, přidat můžete i omáčku sweet and sour.

Poznámka k receptu

Pokud znáte ředkvičky jen v syrovém stavu, je na čase to změnit. orestujte je a dodejte jim asijský švih. Výsledek vás ohromí.

MARIOVÁNÍ 30 MINUT

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...