Podzimní zeleninový hrnec

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do hrnce dejte na kostičky nakrájené oloupané brambory, na ně dejte očištěné a na kousky nakrájené mrkve a oloupanou nakrájenou kedlubnu, posypte špetkou soli a 2 lžičkami sypkého zeleninového bujónu, zalijte horkou vodou, aby byla zelenina ponořená a vařte zvolna 10-15 minut.

Pak přidejte patisony nebo cukety nakrájené na kousky, na malé růžičky rozebranou brokolici a květák. Dolijte horkou vodou a vařte ještě 5 minut.

V malém množství vody rozmíchejte lžíci solamylu, nalijte jej do hrnce a nechte přejít varem, dochuťte solí, pepřem, polévkovým kořením podle chuti. Podávejte posypané nivou nebo jiným sýrem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...