Grilovaná kukuřice se zelenou omáčkou

Seznam surovin

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Připravíme marinádu: v misce smícháme olej s utřeným česnekem, nakrájenými bylinkami, pepřem, plátky chilli papričky bez semínek a solí. Klasy očistíme, položíme na alobal, potřeme marinádou a zabalíme.

Kukuřici grilujeme asi 20 minut. Během pečení ji pomalu otáčíme. Potom jí rozbalíme a dopečeme bez alobalu.

Z toastového chleba okrájíme kůrku a střídku v sekacím strojku nebo mixéru nasekáme na jemnou drť. Papriku opláchneme, zbavíme nejedlých částí a nakrájíme na větší kousky. Společně s kapary, ančovičkami, olejem a octem vše najemno nasekáme v sekacím strojku (mixéru). Nakonec vmícháme chlebovou drť, abychom omáčku zahustili a zjemnili.. Omáčku ochutíme solí a pepřem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...