Barevná rýže se zeleninou a tofu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tofu nakrájejte na kostky, dejte do misky, zalijte lžící sojové omáčky, lžící oleje, osolte, opepřete a nechte chvíli rozležet.

Rýži několikrát propláchněte a nechte odkapat. Na lžíci oleje opečte nakrájenou červenou cibuli, přidejte rýži, ještě krátce opečte, zalijte vodou, aby byla asi 2 cm ponořená, osolte, opepřete, přidejte očištěné houby a zvolna zakryté poklicí duste doměkka.

Očištěné fazolky vložte do vroucí osolené vody, povařte je doměkka asi 5 minut a sceďte je. Uvařenou rýži promíchejte s částí fazolek.

Na pánvi rozehřejte olej a opečte na něm tofu. Rozdělte na talíře rýži, přidejte zbytek fazolek a nasypte tofu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...