Velikonoční hlavička

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V kastrolu smícháme mléko, krupici a trochu soli a za stálého míchání uvaříme slanou kaši, kterou necháme vychladnout. Vařené uzené maso nakrájíme nebo nasekáme nadrobno a přidáme k vychladlé kaši.

Vejce ušleháme do pevné pěny (nejlépe v robotu) a přimícháme k masu s kaší. Přidáme nasekané zelené bylinky, směs přisolíme a dobře promícháme.

Zapékací mísu vymažeme tuhým tukem, vysypeme strouhankou a naplníme připravenou směsí. Vložíme ji do trouby vyhřáté na 170 °C a pečeme asi 50 minut dorůžova. Hlavičku můžeme podávat jak teplou, tak také studenou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...