ŠPENÁTOVÉ FETTUCCINE S LOSOSEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Dejte vařit osolenou vodu. Mascarpone v misce smíchejte s nasekanými bylinkami a dolaďte solí, pepřem a citronovou šťávou. Lososa osolte, opepřete a nakrájejte na kousky, česnek na plátky. V pánvi rozpalte olej a krátce opečte česnek, pak přidejte lososa a opečte ho z obou stran. Když je téměř hotový, vhoďte do hrnce těstoviny, k uvaření jim stačí dvě tři minutky. Slijte je, přidejte do pánve a vmíchejte ochucené mascarpone. Podávejte posypané parmazánem, přidat lze i pár lístků špenátu.

Poznámka k receptu

Ochucené těstoviny dodají jídlu jemný nádech špenátu, který ho skvěle dotáhne. V sezoně zkuste těstoviny s medvědím česnekem a lososa nahraďte candátem nebo jinou bělomasou rybou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...