Spaghetti s lusky cukrového hrášku a italskou panchettou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě "al dente", scedíme a vrátíme do hrnce.

Pancettu a šalotku nakrájíme nadrobno a zarestujeme. Přidáme česnek a ještě 1 minutu za občasného míchání opékáme. Přidáme hrst lusků cukrového hrášku a orestujeme dozlatova. Podlejeme lžící kuřecího vývaru.

Na vedlejší pánvičce nasucho orestujeme vlašské ořechy a necháme vychladnout.

Hotovou pastu promícháme se základem a naservírujeme do hlubokého talíře. Posypeme parmazánem a opraženými ořechy.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...