Špagety s kalamáry, fenyklem a paprikou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Špagety uvaříme v osolené vodě “al dente” (tvrdší na skus), scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme odkapat.

Fenykl očistíme a nakrájíme ho spolu s očištěnou paprikou na jemné plátky. Ve velké pánvi nahřejeme olej, přidáme fenykl s paprikou a zvolna je opečeme. Přidáme očištěné a na kousky nakrájené cibulky, zalijeme smetanou a krátce povaříme. Pak přidáme kalamáry, špagety a parmazán, ochutíme pepřem a citronovou kůrou, prohřejeme a podle chuti přisolíme. Podáváme ihned.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...