Sicilské těstoviny

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lilek nakrájejte na tenké plátky, rozložte, lehce pokapejte citronem, osolte a nechte hodinu vypotit.

Na pánvi na oleji zpěňte nasekanou cibuli a 2 stroužky nasekaného česneku, přidejte na jemné nudličky nakrájenou mrkev, jemně nakrájené stonky řapíkatého celeru a zeleninu lehce opečte. Přidejte nakrájená rajčata a osolte.

V šálku rozmíchejte trochu olivového oleje s utřeným česnekem a špetkou soli. Marinádou potřete osušené plátky lilku a opečte je na grilu.

Uvařte těstoviny podle návodu, sceďte je, promíchejte s omáčkou, rozdělte na talíře, obložte lilkem a posypte bazalkou.

Poznámka k receptu

Těstoviny můžete posypat nadroleným balkánským sýrem.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...