Rajčatové lasagne s hráškem

Seznam surovin

Lasagne:

Bešamel:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Lasagne uvařte dle návodu na obalu, sceďte a odložte stranou.

2. Nyní připravte bešamel. Máslo pomalu rozpusťte na pánvi, vsypte mouku a lehce ji orestujte. Směs zalijte mlékem a metličkou rozmíchejte dohladka. Přiveďte k varu a míchejte, dokud bešamel nezhoustne.

3. Pekáček vytřete bešamelem a vrstvěte lasagne, passatu, vymačkanou klobásu, hrášek, plátky rajčat a mozzarellu. Pokračujte ve vrstvení, dokud vám nedojdou ingredience. Horní vrstvu bude tvořit bešamel pokrytý plátky mozzarelly.

4. Povrch zakapejte olejem a pečte přibližně 45 minut v troubě rozehřáté na 170 °C. Po upečení je ještě zasypte parmazánem.

5. Lasagne krájejte, vždy až mírně zchladnou.

Recept na passatu najdete zde

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...