Kuskus s cuketou a kuřecím masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do kastrolu dejte omyté a na půlky překrojené řízky. Přidejte scezenou a propláchnutou cizrnu, očištěné a na půlky překrájené mrkve, všechno koření, osolte, opepřete a zalijte rajčaty i s nálevem. Přilijte vývar, lehce promíchejte, uveďte do varu, teplotu snižte, zakryjte poklicí a zvolna vařte 15 - 20 minut.

Pak vmíchejte omyté a na čtvrtky překrájené cukety, cukr a vařte, dokud není vše měkké (5 - 10 minut).

Mezitím připravte podle návodu na obalu čtyři porce kuskusu. Hotový kuskus rozdělte na talíře, přidejte maso s omáčkou a zeleninou. Nakonec posypte zelenou petrželkou.

Poznámka k receptu

Místo cizrny můžete použít bílé fazolky ve slaném nálevu.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...