Citronové špagety

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Špagety uvařte ve vroucí, osolené vodě podle návodu na obalu. Mezitím z obou citronů oloupejte kůru a vymačkejte šťávu. V pánvi rozehřejte kousek másla, přidejte šťávu, kůru z obou citronů a parmazán. Míchejte, dokud nezískáte hustou omáčku, pak podlijte vývarem a chvilku povařte.

2. Jakmile jsou těstoviny hotové, sceďte je a vsypte do pánve. Promíchejte je s omáčkou, pokud je třeba, osolte a přidejte natrhané lístky tymiánu. Ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Kupte parmazán, nastrouhejte ho a uchovávejte v mrazáku. Pak už jen stačí trochu nabrat a Itálie i rychlé vaření vám budou ležet u nohou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...