Rizoto s gorgonzolou a roketou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno. Přisypeme důkladně omytou rýži a mícháme na ohni, až rýže zprůhlední. Přelijeme kvalitním bílým vínem a necháme ho vypařit.

Podléváme po dávkách vývarem tekutina nesmí rýži překrývat. Za stálého míchání uvaříme rýži doměkka asi 20 minut. Sýr rozmělníme vidličkou s trochou teplé vody nebo smetany na kašičku a společně s roketou a máslem vmícháme do hotové rýže. Podle druhu sýru dosolíme.

Vmícháme kostku másla, osolíme a posypeme parmezánem. Hotové rizoto nesmí být suché.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...