Klobásky s červenou cibulí a kapustou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli nakrájejte na tenké klínky, česnek a tymián nasekejte nadrobno. Kapustu nakrájejte na proužky a spařte vroucí vodou. V hlubší pánvi rozpalte olej a opečte všechny klobásky dozlatova.

2. Klobásky vyjměte z pánve, ve výpeku opečte cibuli, pak přidejte i česnek, tymián, kapustu a chvilku restujte. Přidejte okapanou čočku, balsamico, podlijte vývarem a promíchejte. Přidejte opečené klobásky, všechny suroviny nechte prohřát a tekutinu zredukovat. Podávejte s pečivem.

Poznámka k receptu

Kvalitní klobásky udělají velkou parádu i mimo grilovací sezonu. V kombinaci s kapustou příjemně zasytí, a navíc vás po jídle nebude čekat hora nádobí – na vaření stačí jediná pánev.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde