Dušené fazole s paprikami a klobásou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Fazole zalijeme na noc studenou vodou a necháme nabobtnat. Druhý den je slijeme, zalijeme čistou vodou a uvaříme doměkka.

V kastrolu rozehřejeme olivový olej, přidáme nakrájenou cibuli a na kostky nakrájené papriky a krátce orestujeme. Přidáme plátky česneku, chilli papričku a kolečka klobásy a vše krátce orestujeme.

Do fazolí vmícháme protlak, osolíme a krátce podusíme. Potom je smícháme se zeleninou a klobásou, přimícháme koriandr a podle chuti dosolíme.

Poznámka k receptu

Pokud chcete přípravu urychlit, použijte fazole z konzervy (bílé, červené, směs nebo v tomatě). Přílohou může být rýže.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...