
Pokud chcete přípravu urychlit, použijte fazole z konzervy (bílé, červené, směs nebo v tomatě). Přílohou může být rýže.
Fazole zalijeme na noc studenou vodou a necháme nabobtnat. Druhý den je slijeme, zalijeme čistou vodou a uvaříme doměkka.
V kastrolu rozehřejeme olivový olej, přidáme nakrájenou cibuli a na kostky nakrájené papriky a krátce orestujeme. Přidáme plátky česneku, chilli papričku a kolečka klobásy a vše krátce orestujeme.
Do fazolí vmícháme protlak, osolíme a krátce podusíme. Potom je smícháme se zeleninou a klobásou, přimícháme koriandr a podle chuti dosolíme.
Pokud chcete přípravu urychlit, použijte fazole z konzervy (bílé, červené, směs nebo v tomatě). Přílohou může být rýže.
Načítám komentáře...