Chorizo fazole

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Fazole namočíme přes noc do studené vody, pak je scedíme a dáme stranou. Ve velkém kastrolu osmažíme plátky slaniny dokřupava, osušíme je na papírové utěrce a dáme stranou.

Do stejného kastrolu nalijeme olivový olej, přidáme oloupanou a nasekanou cibuli a utřený česnek a osmažíme je dozlatova. Přidáme fazole, rajčatovou pastu, klobásu nakrájenou na plátky silné asi 7 mm, na nudličky nakrájenou chilli papričku a mletou papriku, zalijeme litrem vody a dusíme 60 - 90 minut,
dokud nejsou fazole měkké.

Nakonec vše dochutíme solí a pepřem a přimícháme rozdrobenou osmaženou slaninu.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...