Smažené bramborové knedlíky plněné houbami

Seznam surovin

Na obalení:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jemné plátky žampionů a nasekanou cibuli zprudka orestujeme na olivovém oleji. Přidáme drobně nakrájenou slaninu a trochu tymiánu, osolíme a dusíme asi 4 minuty. Směs poprášíme moukou a mícháme do zhoustnutí.

Po vychladnutí směsí slepíme k sobě vždy dva plátky knedlíků, obalíme je v mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a strouhance a usmažíme je dozlatova na oleji.

Rozložíme je do pekáčku a dopečeme ještě 10 minut v troubě při 130 °C.

Poznámka k receptu

Usmažené knedlíky položte před dopečením na papírový ubrousek, abyste z nich odsáli přebytečný olej.

Knedlíky jsou vynikající s teplou holandskou omáčkou z bílého vína a posypané čerstvou řeřichou.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...