Knedlíkový grenadýrský pochod

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Knedlík nakrájíme na plátky, rozmačkáme je vidličkou a vložíme do kastrolu. Zalijeme mlékem a mícháme na mírném ohni, dokud se nevytvoří hustá kaše.

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme spolu s kostičkami uzeného masa v pánvi na oleji. Přidáme na kostičky nakrájený pórek, promícháme a odstavíme z ohně. Přidáme uvařené horké těstoviny a knedlíkovou kaši, vše dobře promícháme a podle chuti přisolíme. Máme-li větší tvary těstovin, můžeme je přidat ke směsi až na talířích.

Směs rozdělíme na talíře (nebo originálně do vysokých sklenic), každou porci posypeme strouhaným sýrem a petrželkou a podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...