Brambory na loupačku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Slupky brambor důkladně očistíme kartáčkem pod tekoucí vodou. Urovnáme je do hrnce, zalijeme studenou vodou, a jakmile se začne vařit, vodu osolíme. Na mírném ohni pod poklicí brambory vaříme 20 minut doměkka.

Tvaroh jemně nastrouháme, máslo rozpustíme. Pažitku omyjeme, osušíme a jemně nasekáme. Brambory slijeme a neoloupané je rozdělíme do misek.

Každý si svoji porci oloupe sám a podle chuti doplní tvarohem, pažitkou, solí a máslem.

Poznámka k receptu

Ještě lépe než pažitka chutná nasekaná cibulová nať, ale můžete použít i jiné čerstvé bylinky, které máte po ruce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...