Bramborové kostky s kaviárem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory oloupeme, okrájíme je do tvaru kostek a kulatým vypichovátkem vykrojíme u každé brambory v horní plošce malou misku. Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka (nesmí být rozvařené) a necháme odkapat.

V misce rozmícháme zakysanou smetanu s mascarpone. V pánvi rozehřejeme lžíci másla, přidáme strouhanku a za stálého míchání ji opražíme dozlatova.

Uvařené brambory po obvodu potřeme zbylým rozpuštěným máslem a obalíme je v opražené strouhance. Vydlabané mističky na vrchu naplníme připraveným smetanovým krémem a ozdobíme je kaviárem a případně i kouskem čerstvé bylinky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...