Slaný anglický koláč

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Otevírací koláčovou formu o průměru 18cm vyložte těstem, těsto propíchejte, i s formou vložte do Remosky, přiklopte víkem a pečte asi 20 minut.

2. Na pánvi osmažte prejt z klobásek nebo mleté maso, pak odlijte přebytečný tuk. V kastrolu poduste na másle jablka, až zvláční, ale ještě se nebudou rozpadat.

3. Žloutky a vejce promíchejte se smetanou a osolte. Do předpečeného těsta v remosce rozložte maso, přidejte jablka a vše ještě zalijte vejci se smetanou.

4. Posypte kousky sýra a zapečte 25–35 minut v Remosce dozlatova. Formu pak vyjměte a koláč
podávejte posypaný petrželkou.

Poznámka k receptu

S typickou kombinací masa, jablek a sýra.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...