RAJSKÁ TOPINKA PAN Y TOMATE

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rajče rozkrojte na půl a začněte strouhat na hrubo – měla by vám v ruce zůstat pouze slupka. Tu vyhoďte a pokračujte, dokud nejsou všechna rajčata nastrouhaná. Obsah misky překlopte do cedníku a nechte vykapat, trvá to asi 10 minut. Prolisujte dva stroužky česneku a přidejte k rajčatové směsi. Přilijte olej a vyšlehejte metličkou, dokud směs nezpění. Osolte podle chuti.

2. Nakrájejte ciabattu na krajíčky a opečte ji buď na sucho v toustovači, nebo na troše olivového oleje na pánvi. Rajčatovou pomazánkou potřete krajíce a podávejte

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...