Huevos rancheros I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V široké pánvi rozpalte olej a opečte na něm nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidejte nasekané chilli papričky a papriky, krátce orestujte a zalijte sterilovanými rajčaty. Do pánve dejte bobkové listy, osolte, opepřete a asi 15 minut poduste.

2. Jakmile se část tekutiny odpaří, přidejte fazole, promíchejte a směs rozetřete po ploše pánve. Vařečkou vytvořte 6 menších, ale hlubokých důlků a do každého rozklepněte jedno vejce. Nechte vařit 5 - 10 minut -
podle toho, jestli máte rádi vejce méně, či více uvařená.

Poznámka k receptu

Nezáleží na tom, jestli se chystáte na výšlap na Říp, nebo ženete stádo přes pláň. Tahle lehce pikantní kovbojská snídaně vám dodá sílu na cokoliv.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...