Bagetky s pyré z mladého hrášku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Hrášek uvařte ve vývaru doměkka, slijte ho a nechte vychladnout.

2. Přesuňte ho do mixéru nebo vyšší nádoby, přidejte bylinky, pokrájenou cibuli a česnek a vše rozmixujte. Směs trochu zvláčněte olejem, osolte a opepřete podle chuti a vmíchejte do ní semínka.

3. Pečivo opečte nasucho, potřete ho hráškovým pyré a ozdobte na plátky pokrájenými ředkvičkami.

Poznámka k receptu

Bílkoviny, vitamin C a kyselina listová v lahodné čerstvé formě. Přirozená sladkost hrášku způsobí, že si pyré z něj zamilují i děti, a můžete tak sezonně a zdravě oživit jejich svačinky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...