PODZIMNÍ ŠTRŮDL

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.
2. Suroviny na těsto promícháme a necháme odležet (mouky hladká a celozrnná špalkov). Nejlepší je nechat za nás pracovat robota :-)
3. Pudink uvaříme dle návodu a ještě do teplého zašleháme tvaroh a čekankový sirup
4. Šlehačku vyšleháme a pak přidáme tresť, čekankový sirup a tvaroh a vyšleháme. Dáme do chladu.
5. Těsto vyválíme a naplníme štrůdl pudinkem pudinkem a vařenou dýní s čekankovým sirupem.
6. Pečeme cca 45 minut. Podáváme "pocukrované" proteinem a se šlehačkou.

Poznámka k receptu

Čekanka je myšlena jako čekankový sirup,moc námchutná a syn můsí jíst dietně a bez alergenů,takdoporučuji, kupujuho tady https://www.eshop.kaumy.cz/cekankove-sirupy

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...