Velikonoční kokosoví zajíčci

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Osm piškotů dejte stranou, ostatní podrťte válečkem a nasypte do mísy. Přidejte k nim kokos, středně tuhé máslo, citronovou šťávu a uhněťte tvárnou hmotu, kterou rozdělte na osm dílů.

Z poloviny dílku utvořte tělíčko, do spodku vtlačte piškot. Přilepte na tělíčko kuličku jako hlavu a dva válečky coby uši.Připravené zajíčky dejte ztuhnout do lednice.

Pak rozehřejte ve vodní lázni čokoládu s tukem. Zajíce přelijte čokoládou, ještě nezaschlé posypte lehce kokosem a přilepte oči a čumák z cukrových perliček.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...