Ořechová srdíčka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh a zašleháme do něj po lžících prosátý cukr a ořechy.

Pomocí cukrářského sáčku s rovnou trubičkou nastříkáme na plech s papírem na pečení srdíčka a sušíme je v troubě s pootevřenými dvířky vyhřáté na 70 °C asi 2 hodiny.

Srdíčka po vychladnutí slepujeme po dvou k sobě nutellou.

Recept na sněhové těsto najdete zde.

Poznámka k receptu

Abyste měli všechna srdíčka stejná, obkreslete si je podle tvořítka silnějším fixem na karton a ten pak vložte pod pečicí papír, na který srdíčka stříkáte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...