Rybky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na tvrdý papír si nejprve nakreslíme několik ryb různých tvarů a vystřihneme je. Perníkové těsto rozválíme na pomoučeném válu na plát silný asi 5 mm a vykrojíme z něj podle vystřižených šablon ryby.

Rozložíme je na plech vyložený papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 160 °C a ryby upečeme do světle zlatavé barvy.

Jednotlivé barevné polevy naplníme do kornoutků stočených z papíru na pečení a vychladlé perníčky jimi ozdobíme. Než poleva zaschne, dozdobíme perníčky cukrovými perličkami a čokoládovými kuličkami.

Recept na základní perníkové těsto najdete zde
Recept na bílkovou polevu najdete zde

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...