Medvědí tlapky II

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z hladké mouky, změklého másla, moučkového cukru, mletých vlašských ořechů a prášku do pečiva vypracujeme hladké těsto.

Rozdělíme ho na malé kousky, každý lehce obalíme v hladké mouce a vtlačíme je do formiček na medvědí tlapky (střed těsta trochu upěchujeme prsty, aby formičky nebyly těstem naplněné zcela do roviny). Naplněné formičky rozložíme na plech, vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a pečeme asi 12 minut dozlatova.

Upečené, ještě horké tlapky vyklopíme z formiček, ihned je lehce posypeme vanilkovým moučkovým cukrem a necháme vychladnout.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...