Florentýnky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse smícháme mouku s drobně nakrájeným kandovaným ovocem. V kastrůlku svaříme mléko s máslem, medem a cukrem, až se vše rozpustí. Směs nalijeme do mísy s moukou a ovocem a dobře promícháme.

Na plech vyložený papírem na pečení tvoříme lžící z připravené hmoty malé lívanečky, vložíme je do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 10 - 12 minut dozlatova.

Upečené florentýnky necháme na plechu trochu vychladnout, aby ztuhly, pak je přeložíme na rovnou podložku a necháme zcela vychladnout. Na závěr je ze spodní strany potřeme rozehřátou čokoládovou polevou a necháme dobře zaschnout.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...