Dia koko kostky

Seznam surovin

Na krém:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Změklý tuk šleháme s náhradním sladidlem a vejci a postupně přiléváme smetanu, olej a mléko. Mouku s práškem do pečiva zlehka vmícháme do smetanové hmoty a nakonec přidáme nastrouhané tyčinky. Připravené těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku a pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C 35 minut. Po vyjmutí z trouby necháme korpus chvíli chladnout ve formě a pak jej vyklopíme na mřížku.

Želatinu zalijeme trochou studené vody, necháme 10 minut nabobtnat a pak ji rozehřejeme v teplé vodní lázni. Ricottu vyšleháme s náhradním sladidlem a vmícháme rozehřátou želatinu.

Korpus prokrojíme a každý plát potřeme z jedné strany marmeládou. Krém z ricotty rozetřeme na polovinu korpusu a přiklopíme druhou polovinou korpusu. Mírně přimáčkneme, zabalíme do fólie a necháme v lednici 3 hodiny tuhnout. Moučník ozdobíme rozehřátou dia čokoládou a po zatuhnutí nakrájíme na kostky.

Celý recept obsahuje 420 g sacharidů.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...