Pudingoš

Seznam surovin

cesto:

plnka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z mlieka, cukru a pudingových práškov uvaríme hustý puding. Do mierne vychladnutého pudingu primiešame tuk Palmarín a kakao, dobre vymiešame a necháme vychladnúť.

Droždí, lžičku cukru a mouky rozmícháme v části vlažného mléka a na teplém místě necháme vzejít kvásek. Pak ho pridáme do múky a pridáme ostatné zbylé ingrediencie. Vypracujeme cesto, ručne ho "hnietime" aspoň 10 minút.

Potom rozdelíme na 6 bochníkov a vyvaľkáme na menší plát. Na každá plát rozotrieme čokoládový krém, na jeden plát vyjdú 2 - 3 veľké polievkové lyžice. Zvinieme tak, že zľahka prehadzujeme po kúsku, nerobíme klasické gúľanie. 2 záviny spletieme. Preložíme na vymastený plech, potrieme olejom a necháme pol hodinu kysnúť. Upečieme.

Hodnocení: 4,3/5

Hodnotilo: 3

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...