Čokoládový biskupský chlebíček

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny. Postupně vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, škrobovou moučku, mléko, rozinky, nakrájené kandované ovoce a nastrouhanou kůru a na závěr zlehka vmícháme sníh ušlehaný z bílků.

Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy na biskupský chlebíček, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 30 – 35 minut.

Upečený chlebíček necháme vychladnout, pak ho opatrně vyklopíme z formy, přelijeme tmavou polevou a když zaschne, ozdobíme ho ještě proužky bílé polevy a necháme zaschnout.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...