Piškotová roláda s letním ovocem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ovoce omyjte, dejte do mísy, zasypte moučkovým cukrem a rozmačkejte.

Ve vodní lázni utřete vejce, cukr a sůl, až vznikne hladký krém. Do vaječné hmoty postupně vmíchejte prosetou mouku a lžíci vlažné vody. Řídké těsto rozetřete na důkladně vymazaný a vysypaný pečicí papír položený na plech. Vložte do předehřáté trouby a při 190 °C upečte rychle dozlatova.

Piškotovou placku překlopte na jiný pečicí papír a ze dna papír opatrně odstraňte. Piškot potřete ovocnou hmotou a srolujte. Nechte vychladnout a nakrájejte na plátky.

Poznámka k receptu

Plátky rolády můžete podávat se zmrzlinou nebo s horkým vanilkovým krémem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...