Krémeše

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Listové těsto rozválíme a upečeme zněj dvě stejně velké placky. Necháme vychladnout.

Část mléka scukrem uvedeme do varu a ve zbytku rozmícháme puding se žloutkem a za stálého míchání vlijeme do horkého mléka. Do ještě teplého krému vmícháme tuhý sníh.

Krém natřeme na jeden zplátů. Druhý plát pokrájíme na čtverce nebo obdélníky velikosti porcí a poklademe snimi krém.

Recept na domácí listové těsto najdete zde

Poznámka k receptu

Pro lepší dojem secesního stylu, můžeme přidat před podáváním ještě šlehačku nebo horní placku ozdobit čokoládou.

Hodnocení: 2,5/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...