Dezert opilý Isidor

Seznam surovin

Na náplň:

Na krém:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z bílků ušlehejte tuhý sníh a zašlehejte do něj postupně cukr a žloutky. Nakonec lehce vmíchejte mouku prosetou s práškem do pečiva a nasekané ořechy.

Těsto vylijte na vymazaný a vysypaný plech a upečte v troubě vyhřáté na 180°C. Z rumu, cukru a ořechů umíchejte jednu náplň, rozetřete ji na vychladlý korpus a nechte ztuhnout. Z mléka a prášku uvařte puding a za občasného míchání ho nechte vychladnout. Změklé máslo utřete s cukry a po lžičkách do něj zašlehejte vychladlý puding. Krém natřete na první náplň a nechte opět ztuhnout. Čokoládu rozehřejte ve vodní lázni spolu se 100% tukem a polevu rozetřete na povrch.

Nechte ztuhnout a rozkrájejte na řezy.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...