Bílkový chlebíček

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z bílků ušlehejte sníh, přidejte prosetý cukr a vyšlehejte dotuha. Přimíchejte prosetou mouku, rozpuštěné vychladlé máslo a rum.

Rozinky operte v horké vodě a osušte, ořechy nahrubo nasekejte, kandované ovoce pokrájejte a vše vmíchejte do směsi. Přidejte ještě nastrouhanou čokoládu a hmotu nalijte do vymazaného a vysypaného srnčího hřbetu. Formu vložte do trouby vyhřáté na 180°C a chlebíček upečte (asi 35 minut).

Nechte vychladnout, vyklopte a pocukrujte nebo polijte rumovou polevou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...