Pudingový pohár s ovocnou želatinou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ovoce omyjte, osušte a uložte spolu se sektem a skleničkami na 10 minut do mrazničky. Želatinu namočte do studené vody. Za chvíli slijte, želatinu vyždímejte a vložte do bezinkového sirupu.

2. Podle návodu na obalu připravte puding. Ve vodní lázni nechte za stálého míchání rozpustit želatinu. Přisypte moučkový i krupicový cukr a také je nechte rozpustit. Odstavte z plotny.

3. Ovoce, sklenice i sekt vyndejte z mrazničky. Na dno sklenic rozdělte rovnoměrně puding a na něj poklaďte ovoce. Sekt vlijte opatrně do želatinové směsi a zalijte ovoce tak, aby bylo ponořené. Připravené dezerty nechte dobře vychladit v ledničce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...