Zmrzlá Charlotta

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tři čtvrtiny mírně rozmražených jahod rozmixujeme společně s cukrem a vmícháme smetanu. Hmotu nalijeme do plastové misky, překryjeme fólií a necháme 2 - 3 hodiny mrazit.

Rozevírací formu vyložíme fólií a necháme ji přečnívat asi 5 cm přes okraj. Formu po obvodu vyložíme nastojato trubičkami, které k sobě přilepíme rozehřátou čokoládovou polevou. Pokud jsou trubičky příliš dlouhé, zkrátíme je na výšku formy. Mraženou jahodovou hmotou naplníme vyloženou formu, ozdobíme ji zbylými jahodami a mrazíme další 4 hodiny.

Charlottu opatrně vyjmeme z formy, spodní část potřeme rozehřátou čokoládovou polevou a mrazíme ještě hodinu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...