Růžová zmrzlina

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Smetanu ohřejeme těsně pod bod varu a vhodíme do ní růžové plátky. Pár jich necháme stranou na ozdobení. Necháme chvilku prochladnout a pak smícháme v míse dohromady s ostatními přísadami.

Mísu dáme nad páru a šleháme, dokud se nezačne tvořit řídký krém. Sundáme z páry a ještě chvíli mícháme, aby se nevytvořil škraloup.

Vychlazený krém dáme do strojku na výrobu zmrzliny a vytvoříme zmrzlinu. Dozdobíme zbylými korunními plátky, můžeme podávat s piškotem nebo sušenkou. Neochucujeme žádnými výraznými přísadami, abychom růžové aroma nepotlačili.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...