Rumová čokoládová pěna s malinami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Stáhneme z ohně a zamícháme do ní žloutky, rum a polovinu cukru. Necháme vychladnout.

2. Mezitím ušleháme hodně pevnou šlehačku a vmícháme do ní zchladlou čokoládovou směs.

3. Zbylý cukr a bílky ušleháme na pevný sníh. Poté vše lehce smícháme (nejlépe stěrkou).

4. Na dno každého čokoládového pohárku dáme lžičku nakrájených malin a zalijeme až po okraj pěnou. Necháme dvě hodiny v lednici, pak pěny dozdobíme a dáme ještě na alespoň tři hodiny do lednice.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...