Jahody s čokoládovým krémem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V kastrůlku přivedeme k varu 3 dl mléka. Vmícháme pudinkový prášek rozmíchaný ve zbylém mléce, lžičku cukru a špetku soli, za stálého míchání povaříme do zhoustnutí a pudink za občasného míchání necháme zchladnout.

100 g jahod nakrájíme, rozvaříme se šťávou vymačkanou ze tří čtvrtin pomeranče a zbylým cukrem a protlak propasírujeme.

Obě čokolády rozlámeme na kousky, každou zvlášť opatrně rozpustíme a pak každou vmícháme do jedné poloviny pudinku.

Do pohárů rozdělíme plátky nakrájené ze zbylé oloupané čtvrtky pomeranče, pak střídavě poháry naplníme oběma krémy a zbylými nakrájenými jahodami, které vždy pokapeme jahodovým protlakem a ozdobíme nakrájenými proužky pomerančové kůry spařenými horkou vodou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...