Jahodová Panna Cotta

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do hrnce nalijeme smetanu,mléko a ihned přisypeme cukr

Přimícháme želatinový ztužovač a začneme vyšlehávat metlou, stačí tak 2-3 minuty.

Směs nalijeme do formy (pokud není forma stačí hrníček a naplníme ho jen asi do čtvrtiny, aby dezert nebyl moc velký) a necháme 5 - 6 hodin ztuhnout v lednici.

Před podáváním si připravíme jahodovou omáčku.Necháme si 1 jahodu na ozdobu a zbytek rozmixujeme. Dezert vyklopíme z formiček na dezertní talířky, přelijeme omáčkou, ozdobíme nakrájenou jahodou a můžeme podávat.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...