
Nemáte müsli? Opražte nasucho ovesné vločky spolu s cukrem v poměru 2 : 1. Až začnou vonět a cukr se rozpustí, je hotovo.
- 10 hodin chlazení
1. Předehřejte troubu na 190 °C. Máslo rozpusťte na okraji plotny nebo v mikrovlnce.
2. Vložte müsli s cukrem do mixéru a rozsekejte je najemno. Přelijte rozpuštěným máslem a znovu zapněte mixér. Až se vše promíchá, směs přesypte do koláčové formy, upěchujte ji po dně a stěnách a upečte dozlatova (asi 10 minut). Vyndejte z trouby a nechte vychladnout.
3. Ručním šlehačem ušlehejte dohladka sýr. Přidejte k němu jogurt, zakysanou smetanu, med a zázvor a znovu dobře prošlehejte.
4. Nalijte smetanovou směs na upečenou krustu a vložte do lednice aspoň na 10 hodin (ideálně až do druhého dne).
5. Těsně před podáváním oloupané mango nakrájejte na plátky, naaranžujte je na krémový povrch a pokapejte medem.
Nemáte müsli? Opražte nasucho ovesné vločky spolu s cukrem v poměru 2 : 1. Až začnou vonět a cukr se rozpustí, je hotovo.
Načítám komentáře...