Kefírový koláč s broskvemi

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do mísy prosejeme mouku s kakaem a cukrem. Přilijeme kefír a olej a promícháme. Nakonec do těsta nasypeme sodu a dobře promícháme.

Těsto nalijeme do menšího pekáče vyloženého papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 30 minut.

Upečený korpus necháme vychladnout a pak na něj rozložíme odkapané broskve nakrájené na plátky. Želé připravíme podle návodu na obalu a opatrně ho nalijeme na korpus s broskvemi.

Koláč necháme ztuhnout v chladničce. Před podáváním ho i s papírem přeneseme na pracovní desku a nakrájíme ho asi na 12 dílků.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...