Drobenkový koláč s tvarohem a rybízem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse smícháme mouku s hnědýmm cukrem, přidáme nakrájené změklé máslo a prsty zpracujeme na drobenku.

Ve druhé míse vyšleháme vejce s krupicovým cukrem, přidáme tvaroh a dobře rozmícháme.

Menší plech vyložíme papírem na pečení a na dno rozprostřeme polovinu drobenky. Posypeme ji kuličkami rybízu, zalijeme tvarohovou hmotou a tu zasypeme zbylou drobenkou.

Koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 40 minut dozlatova. Po vychladnutí koláč nakrájíme asi na 16 kousků.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 4

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...