Horká dvoubarevná čokoláda

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Bílou čokoládu vlož do pevnějšího mikrotenového sáčku, zabal do utěrky a pomocí paličky na maso ji roztluč na malé kousky.

2. Sáček s mléčnou čokoládovou polevou vlož do hrnku s horkou vodou. Až se poleva rozpustí, odstřihni růžek a naplň polevou 4 lžičky (polož je do vodorovné polohy, aby z nich čokoláda nevytekla).

3. Mléko a smetanu nalij do hrnce, přidej svitek skořice a pomalu přiveď k varu. Pozvolna vař asi 5 minut a pak skořici dlouhou lžící vyndej.

4. Hrnec stáhni z plotny, nasyp do něj kousky bílé čokolády a míchej, až se v mléce se smetanou rozpustí. Poté tekutou bílou čokoládu nalij do skleniček a zamíchej lžičkami s mléčnou čokoládou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...