Piškotové srdce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Celá vejce našlehejte s cukrem i vanilkovým do husté pěny, do které vmíchejte mouku a rozpuštěné vlažné máslo. Těsto nalijte do vymazané a hrubou moukou vysypané formy na srdíčko.

Vložte do předehřáté trouby a zvolna upečte při cca 160 °C asi 30 - 40 minut. Vyklopte na mřížku a nechte vychladnout.

Smetanu ušlehejte se ztužovačem na hustou šlehačku. Piškotový korpus rozkrojte, potřete šlehačkou a pokryjte částí oloupaného, očištěného a drobně pokrájeného ovoce. Zakryjte korpusem, přelijte rozehřátou čokoládovou polevou a ozdobte vykrájenými kousky ovoce.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...