Tvarohové rohlíčky

Seznam surovin

Na náplň:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Mouku prosejeme na vál, přidáme nakrájené změklé máslo a po částech vmícháme smetanu. Vypracujeme hladké těsto, zabalíme ho a necháme asi 30 minut v chladu. Poté ho rozdělíme na osm stejných dílů a z každého vytvoříme kuličku. Postupně ji rozválíme na kulatý plát a rádýlkem nakrájíme na osm výsečí. Na každou naneseme lžičku náplně a od širšího konce stočíme výseč do roličky. Rohlíčky pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem v předehřáté troubě při 160 °C asi 30 minut dorůžova a ještě teplé obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru. Náplň: Tvaroh, vejce a oba druhy cukru vyšleháme.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...